Kalauz a távmunka világában ⪢

2,365

A magyar nomád események szervezője Demjén Lilla és Kepecs Iván.
Itt található az általános felhasználási feltétel és adatvédelmi nyilatkozat:

A rendezvényre történő meghívás elfogadásával Te és partnered automatikusan hozzájárultok ahhoz, hogy személyes adataitokat (név, cégnév és egyéb, a rendezvény szempontjából nélkülözhetetlen adat) a rendezvényt szervező Demjén Lilla EV és a virtuális magyar nomád rendezvénysorozat kezelje, valamint ahhoz, hogy rólad kép és/vagy videófelvétel készüljön, amiket a magyar nomád kommunikációiban, honlapján és közösségi média felületein felhasználhassa, illetve a rendez-vényen jelenlévőkkel utólag megoszthassa. Amennyiben ehhez nem járulsz hozzá, kérjük, jelezd e-mailben: hello (kukac) magyarnomad (pont) hu

A megvásárolt jegy átruházható. A fel nem használt jegy az esemény előtti napig visszaváltható a kezelési költség levonásával vagy felhasználható a következő alkalomra.

Az oldalon történő bármely adatszolgáltatás önkéntes. Adatkezelő (Lilla és Ivan) az érintettek személyes adatait minden esetben csak a szükséges mértékben, és a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Hírleveleinkről leiratkozhatsz az hello (kukac) magyarnomad (pont) hu e-mail címre küldött leiratkozással.

Maradjunk kapcsolatban!

Szakmai tapasztalatcsere azoknak, akik remote dolgoznak és azoknak, akik csak most fognak.

Irány a Facebook